Aankomst
Door: bibiennewiltenburg
Blijf op de hoogte en volg Bibiënne
18 Mei 2010 | Denemarken, Them
Allereerst bedankt voor de reacties op mijn vorige reisverslag!
Ik ben inmiddels twee dagen in Denemarken. Zondag ben ik om 8 uur aangekomen in het plaatsje Them. Ik was smorgens om kwart voor negen vertroken, als eerst had ik Niels afgezet thuis en toen kon de reis beginnen. Ik heb zo'n 700 kilometer samen met Rob (klasgenoot) gereden en de laatste 100 kilometer alleen gereden. De reis ging opzich wel goed, alleen het viel wel tegen zolang rijden! Op een gegeven moment wordt je slaperig en heb je het wel gehad, vandaar ook de lange reisduur:P. We hebben ongeveer 6 keer gestopt langs de snelweg, voor onder andere middageten en avondeten.
Ik had me van te voren niet echt een voorstelling van gemaakt, hoe het huis en de omgeving eruit zou zien. Maar ik moet zeggen dat het mij 100% mee is gevallen. Ik zit wel in een kasteeltje moet ik zeggen. Het is een groot huis, ik heb op de begane grond een verdieping helemaal voor mijzelf. Deze verdieping bestaat uit keuken, slaapkamer, badkamer en nog een grote kamer met biljart tafel en een bank en tv. Iedere avond staat er een maaltijd voor mij klaar, en vanochtend hebben we ook met zijn alle ontbeten. Op de tweede verdieping is nog een keuken, woonkamer, en een hele grote hal. De keuken op mijn verdieping is dus eigenlijk overbodig want ik eet gewoon met het gezin mee. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 2 kinderen. De kinderen zijn 8 en 6 jaar, een jongen en een meisje. Het meisje heeft al gevraagd of ik een keer met haar wil spelen:P.
Het zijn in iedergeval hele lieve verlegen kinderen. Mijn opdracht maak ik ook hier in het huis want Schippers in Denemarken heeft geen kantoor.
Het huis is dus een kasteeltje met maar liefst 55 hectare grond erbij! Voor een groot deel ook bos. Verder hebben ze nog 12 ijsland paarden met onder andere een klein veulentje. Ze hebben al twee keer gevraagd of ik kan paardrijden, dus dat ga ik eerdaags zeker een keer doen! Verder ben ik de afgelopen 2 dagen bezig geweest met mijn plan van aanpak en nog een stadje bekeken.
Volgens mij vermaak ik me hier wel, de mensen zijn heel aardig en hebben ook al gevraagd wat ik van Denemarken wil zien. Dus binnenkort gaan we hier in de buurt dingen bekijken! Dit weekend komt Niels al naar Denemarken dus ik verveel me niet:).
Ik heb een album aangemaakt en foto's erin geplaats. Dan hebben jullie een beetje een idee van hoe het hier eruit ziet en waar ik zit! Ik hoor graag de reacties:P.
Dit is de link van het album:
Als de link het niet doet moet je hem even kopieren en plakken in je adresbalk! Het adres waar ik nu zit is:
Sepstrupvej 71B
Liefs,
Bibi
18 Mei 2010 - 12:11
Janna:
Wauw echt super mooie foto's joh!
Ook mooi huis man!
700 km rijden, ik zou het je niet na kunnen doen meis!
Heel veel plezier daar! Als ik het zo zie zou dat wel lukken!
Fijn dat je daar zo leuk bent ontvangen!
Liefs janna(K) -
18 Mei 2010 - 12:14
Frederique:
Dik huis hoor bieb! Beter dan ons kamertje in DB. Kijk je wel uit met paard rijden;) X -
18 Mei 2010 - 13:09
Mayke:
Zo Bieb, belachelijk mooi huis. Toch maar naar Denemarken verhuizen!! Leuke slaapkamer (als je dat zo kan noemen)!
Goed te horen dat het je tot nu toe goed bevalt. En mooi dat Niels al zo snel naar je toekomt. Je weet het.. mocht ik iets voor je na kunnen kijken in het engels, je kan het altijd even sturen!!
Veel plezier en succes daar!
XXX Mayke -
18 Mei 2010 - 13:28
Pleun:
Zoooo ik ben jaloers!!!!:o
Niet normaal zon huis met zoveel land!
en ook nog schildpadden:)
x -
18 Mei 2010 - 13:37
Joris:
Klinkt zover zo goed.. Maar 700 kilometer :O wow wat een eind zeg:) maar in ieder geval nog veel succes daar zo..
x joris -
18 Mei 2010 - 14:30
Leonie:
Fijn te horen dat je goed aan bent gekomen na zo'n lange rit en dat je het goed kan vinden met het gezin waar je nu tijdelijk woont. Wat een groot huis zeg!! Volgens mij ga je je daar wel vermaken! Succes en heel veel plezier!!
Liefs Leonie -
18 Mei 2010 - 20:38
Twan:
Ha Bibi!!
Dat gaat helemaal goed komen hoor ik al!! En jezus wat een kasteeltje is dat inderdaad! En die slaapkamer:o! Moest jij 2 van die grote koffers hebben?;)
haha, veel succes daar! We houden contact!
Groetjes
Twan -
19 Mei 2010 - 05:45
Inge:
Heey bieb,
Met het mega langzame internet hier in Indonesie heb ik nog niet al je kasteel foto's kunnen bekijken. Maar kan me zo het plaatje inbeelden hoe het eruit moet zien. Super mooi dat je in zo'n mooi huis zit en met lieve mensen dat is echt fijn. En goed bezig al voor school, knap hoor. Geniet ervan verder en ben benieuwd naar je volgende verhaal. Spelen met de kids!!
Kussss -
20 Mei 2010 - 11:29
Mark:
Ey Bibi,
Mooi dat je goed bent aangekomen. Ziet er allemaal goed uit joh :P Maak er een mooie tijd van!
X Mark -
21 Mei 2010 - 06:51
Bernadette Veenstra:
Heeee Bieb!! Nu zou ik in jou Kasteel willen wonen!! Dat is nog groter dan mijn studentenhuis met 50 man;) Dus geniet ervan, het klinkt in iedergeval super leuk!! Heel veel plezier! Kus